Az Ön kosara üres.
Keresés
Rendelési információk

XY

Facebook

Amix Anabolic Masster 2200gr

Cikkszám: 11020

Komplex Tömegnövelő Mátrix

10 654 Ft + ÁFA (13 530 Ft)
(6 150 Ft / kg)
Ízek:
* kötelező választani belőle
db
További információk a termékről:

Páratlan és hatékony makro tápanyagok kimondottan a legmagasabb elvárású sportolóknak. Alapkövei a gondosan összeállított arányú fehérjekeverék, szénhidrátok, és egy egyedi „csomag” (Kreatin-monohidrát, Cre-Alkalyn, CEE, L-Glutamine-AKG, BCAA, Tribulus Terrestris, Guggul kivonat, stb.), mely erősíti a készítmény anabolikus hatását.

Ha nem akarod vesztegetni az időd azzal, hogy a számodra megfelelő és hatásos termékek kombinációját állítod össze a színes palettáról, tégy az Anabolic Masster-re! Tökéletes „All-in-one”, azaz minden egyetlen termékben formula, magas  minőségű nyersanyagokból.

Az Anabolic Masster fehérjekeveréke tejsavó fehérje koncentrátumból, marhából származó aminosavakból, két féle, CFM (Cross-Flow Microfiltration – keresztmikro szűrés) eljárással és ion cseréléssel készült savó izolátumból áll. A tökéletes aminosav készlet és spektrum eléréséhez adtunk hozzá tejsavó fehérje hidrolizátumot és tojás fehérjét (albumin) is.

 

Az Anabolic Masster-ben páratlan formában találhatóak a magas energiapotenciállal rendelkező, minőségi szénhidrátok, amelyek segítik a kreatin gyors és hatékony izomba juttatását.

 

Ajánlott adagolás: 1 adag 100g, 50g (1,5 mérőkanál) 1 órával edzés előtt, és 50g 1 órával edzés után

További képek a termékről:
Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
2. Kiss Krisztián: (2013.07.23. 14:41)
Az lenne a kérdésem ,hogy jó lenne -e ha edzés után venném be az egész adagot tehát 3 adagolókanál 5 dl vizzel elkeverve
1. Kovács Hunor: (2013.05.05. 18:02)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 17 évesen hasznalhatom-e ezt a termeket(a tribulus miatt)?
Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
Név*:
E-mail*:
Szöveg*:
Biztonsági kód:
Gépelje be a biztonsági kódot*:

Bemutatkozás

Az Amix Nutrition termékek gyártója a Large Life LTD már több mint 15 éve gyárt táplálékkiegészítőket. A legjobb minőségű alapanyagok használata, a legkorszerűbb technológiai eszközök és a tudományos háttér a legvonzóbb előnye ami versenyben tartja a konkurenciákkal szemben.

Elérhetőségek

Amix Nutrition Kft
2724 Újlengyel Petőfi S u 48
TELEFON: 06 20/969-3200
E-mail: amix@amix-nutrition.hu
amix-nutrition.hu - Amix Nutrition Kft - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.