Flash Blogger / Vlogger

1, Készítsd el saját videódat a következő témakörökben: termékismertető (nem csak konkrét termékre, hanem általánosan pl.: fehérje, glutamin, BCAA, vitaminok stb), motiváció, edzés tipp/trükk, táplálkozás (életmód – vagy egészségügyi diéta), sportos életvitel, egészség és utazás stb. Az arra érdemes tartalmakat szívesen publikáljuk a hamarosan induló BLOG felületünkön, ezzel megjelenési lehetőséget biztosítunk azoknak a sporttársainknak, egészség-szerető követőinknek, akik szívesen osztják meg a tapasztalataikat másokkal.

2, Ha úgy érzed, hogy van mondanivalód, írd le egy bejegyzés formájában, mi szívesen közzétesszük, ha a szakértőink is jóváhagyják! Persze segítséget is nyújtunk, ha szükséged lenne rá, keress minket bátran.

Ezzel nem az a célunk, hogy csak profi szakértők által számtalanszor megírt és átdolgozott cikkeket, tartalmakat osszunk meg, hanem épp ellenkezőleg!
Egy átlagos felhasználó sokkal többet tud meríteni valaki más személyes tapasztalatából, számára sokkal érthetőbb, ha az információ organikusan keletkezett, és nem a tankönyvi rend szerint előírt formában kapja.

Blog:

1, Hossz: minimum 2 bekezdés, de nagyon szeretjük a hosszabb tartalmakat… 🙂

2, tartalmi és látvány elvek betartása*

Vlog:

1, felbontás: HD (1080*1920 pixel)

2, hossz: minimum 1 perc – maximum 5 perc

3, nagyon fontos, hogy csak álló videót tudunk publikálni (ha telefonnal készíted)

4, tartalmi és látvány elvek betartása*

5, elküldés módja:

felület:                              https://wetransfer.com/

címzett email címe:       info (kukac) flashprotein.hu

7, A videódban vagy a bejegyzésedben “térj egyből a tárgyra! 🙂

 

*Nem támogatjuk a témához nem kapcsolódó-, nem pártatlan-, gyűlöletkeltő- vagy egyéb provokatív témájú tartalmak megjelenését. Célunk az egészséges életmód és táplálkozás népszerűsítése. Kérünk hogy a projekttel kapcsolatos kommunikációd során, ne használj durva vagy obszcén kifejezéseket. Konkurens márkák logójának használatát és termékeik említését kérjük kerülni (pozitív és negatív értelemben egyaránt).