A LARGE LIFE LIMITED-et 2003-ban alapították Manchesterben, az Egyesült Királyságban. A tulajdonos ezt a helyet választotta, hogy a vállalat üzleti tevékenységét egész Európában és világszerte ösztönözze, biztosítva prémium táplálék-kiegészítő márkáinak maximális elérését. A kutatásra és fejlesztésre fordított komoly beruházásoknak köszönhetően ez a csak a kiemelkedő minőségű termékek előállítása elfogadható a számunkra!

Ezért a vállalat és kulcsfontosságú márkája, az AMIX ™ Nutrition továbbra is számít Európában, és világ többi részén a tudatosan vásárló felhasználóira, akik számára a megalkuvás nem opció.

A márka termékei megragadták a testépítés-, a fitnesz- és a szabadidő ipar egyéb területein dolgozó legmagasabb rangú szakemberek figyelmét és ízlését is. Ezt nagyban segítette a rendkívül hatékony termékek forgalmazásának és értékesítésének gyors növekedése. Mindez a mai napra oda vezetett, hogy Nyugat-Európában az egyik legelismertebb gyártóvá válhattunk a sporttáplálkozás és -kiegészítők területén.

Az évek során a Large Life bejegyzett védjegye, az AMIX ™ Nutrition az egyik legfontosabb piaci viszonyítási ponttá érett. A szilárd alapok és a folyamatosan növekvő kereslet miatt Közép-Európában és a kelet-európai piacokon ezek a tények hozzájárultak a vállalat döntéséhez, hogy új, korszerű K + F, gyártási és logisztikai létesítményeket építsenek Európa közepén.

A vállalat folyamatos törekvése, hogy piacvezető legyen, a termékfejlesztés és gyártás minden aspektusán. Ez a hozzáállás a cég legnagyobb versenyelőnyének bizonyult a sporttáplálkozás területén világszerte. Az AMIX ™ Nutrition megtanulta tiszteletben tartani és elfogadni a legigényesebb és teljesítményorientáltabb fogyasztók kívánságait, így sok ország piaci trendjeinek meghatározójává vált.

Az AMIX ™ Nutrition futurisztikus és kifejező dizájnja segít megkülönböztetni a termékportfóliót. Világosan tükrözi magas szintű kutatási színvonalát a termékek teljesítménynövelő tulajdonságai és utánozhatatlan íze mögött, melyek kielégítik az európai piac követelményeit, és hamarosan az ázsiai, közel-keleti és talán az amerikai fogyasztói is élvezhetik.

A termékek az egyszerű alapképletektől a „kemény” speciális keverékekig továbbra is rendkívül népszerűek.

Az AMIX ™ Nutrition valóban a legjobbat nyújtja a szabadidős sportolók, a wellness rajongók, a fitneszmániások és a legjobb hivatásos testépítők számára. Az AMIX ™ termékek fokozzák a teljesítményt, híresen finom ízűek, mindez rendkívül versenyképes áron elérhető, ami arra készti a fogyasztókat, hogy bízzanak az AMIX ™ Nutrition-ben.