Barion Pixel

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, amit a nemzetközi sport-táplálékkiegészítő piacon szereztünk, alternatívát kínálunk a minőségi termékeket előállító gyártók kínálatából!

Elképesztő változáson ment át az elmúlt 20 évben a sport-tápkieg iparág. Folyamatosan fejlődik, kiterjeszti a határait. Az eleinte szinte csak testépítőket és erő-sportágak követőit kiszolgáló gyártók száma mára több százra ugrott, míg végül a piac szinte minden szereplője „gyártónak” kiáltotta ki magát. Arra mindenképpen jó volt ez a robbanásszerű gyarapodás, hogy nagyon sok információ jusson el még az átlagos felhasználóhoz is.

sport-tápkieg termékek, a kialakult kategóriák, a felhasználási területek mind-mind a közelmúlt történéseinek, a táplálkozás optimalizálására való törekvésnek az eredményei. Ma már nem kell megmagyarázni, hogy mire szolgál a fehérje. Egy amatőr felhasználó is inkább arra kíváncsi, hogy hogyan is tud pozitív lökést adni a fehérje-szintézisének, vagy aggódik a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásáért.

Ugye, hogy milyen messzire jutottunk?! Magyarországról bátran állíthatjuk hogy jelentős szereplő a nemzetközi sport-tápkiegészítő piac térképén. Nemcsak azért, mert kiváló a földrajzi elhelyezkedésünk, és sikeres gyártók sorával büszkélkedhetünk, de azért is, mert itt sokan tartották szívügyüknek, hogy ne esztelen diéta és alaptalan szóbeszéd formálja egy sportolni vágyó felhasználó vásárlási szokásait!

Ezt a felelősséget mi is érezzük. Felfigyeltünk arra, hogy egyes gyártók megpróbálják áttörni a hagyományos dogmákat, és a meglévő, jól ismert kategóriákban, a bevált felhasználási gyakorlathoz illeszkedve, innovatív, a legújabb nemzetközi trendeket követő termékekkel bővíti a piac kínálatát. Ilyen az Everbuild Nutrition is!

Csak, hogy néhány példát hozzak:

Arra törekszünk, hogy biztos támogatást nyújtsunk nektek a táplálkozásotok kiegészítése során. Nálunk csak prémium termékekkel találkoztok, nem alkuszunk meg, mert az „étel nem játék”! 

Flash Protein – sport, diéta, fitness